• Kamagra Zselé (2 doboz - 14 tasak)


Új szériás Snap Pack - Kamagra Zselé (2 doboz - 14 tasak)!

DUPLÁN MEGÉRI!


Új külső - Tasak felezési lehetőség (dobozonként akár 14 adag)


Ízek: ananász, narancs, eper, vanília, banán, fekete ribizli, vajkaramella. Az új csomagolást nem feltépni kell, ahogy a régit, hanem a tasak felénél kettétörni, és szájba nyomni. Ezáltal felezhető is!

Buliba tartasz? Legénybúcsú lesz? Vagy csak egy hétköznapi este az asszonnyal? Mindegy, hol és mikor, a Kamagra Zselé segít kihozni belőled a maximumot. Nem csak merevedési zavarokkal küzdő férfiaknak ajánlott, aki egyszer kipróbálja teljesítmény növelés céljából, meg fog lepődni a különbségen. Rengeteg fiatal és idősebb vevőnk is ad visszajelzést egy átlagon felüli éjszakáról!


Termék jellemzők:


A Kamagra Zselét aktus előtt 15 perccel kell bevenni, 2-3 deci vízzel. hatóideje egyéntől függően, 4-6 óra. Egy tasak zselé 100mg sildenafilt tartalmaz. 24 órán belül csak egy adag alkalmazható. Előnye a tablettával szemben a gyors felszívódás, hátránya, hogy nehezebben felezhető. Salétrom alapú gyógyszerekkel (szív, vérnyomás gyógyszerek) nem alkalmazható! Alkohollal bevéve csökken a hatékonysága. Szavatosságát megőrzi a csomagoláson feltüntetett ideig.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha

Kamagra Zselé (2 doboz - 14 tasak)

  • Gyártó: Ajanta Pharma
  • Cikkszám: KZS02
  • Készletinfó: Raktáron
  • 12 490 Ft


Címkék: kamagra, zsele, oral, jelly, snap, pack